Asssåååå......

........ Behöver jag ens säga nått ? *DREGEL*
Nelly.se 399 kr :- Någon som är sugen ? Jag VET att JAG är !


Zupp?

Zupp zupp zupp zupp vad händer dååå???
Jag har ätit tacos nästan precis och kollat på fiiiilm, nu vet jag inte vad jag ska göra, vad gör ni ?
Jag har fem cider hemma men kul och dricka dem själv liksom ? Eh nä !
Hmm i morgon ska jag jobba igen börjar fyra som vanligt.

Meeeen vet inte vad jag ska skriva faktiskt mera men vi höres.

PEACE ♥

Inbakad och utbakad

Hej :)
Igår när jag va i skolan så lärde jag att klippa uppklippt :D Så nu Emma kan jag verkligen klippa dig !
Sen så lärde jag mig en inbakad fläta och en utbakad fläta för det har inte jag kunnat innan.
Ska lägga upp bilder på flätorna, den utbakade flätan på bilden är den som jag gjorde på min FÖRSTA försök så jag vart fett nöjd, den utbakade är typ på tredje försöket eller nått men nu kan jag det i alla fall bara så alla vet ! :D

På kvällen så jobbade jag och som vanligt världens bästa jobb, vi ar en katt också som kommer utanför dörren och vill ha mat varje dag sen är så himla söt asså !
Ääääh sen när jag kom hem vart det massa skit så jag drog in till stan och träffade mina VÄNNER som alltid finns där för mig och kommer alltid att göra dem är bäst.
Så tack för i går min sötnosar :D

Så nu ska jag göra mig i ordning för en tripp till skogen :P haha
Vi hörs sen, slänger in en bild på mitt normala fejjs och på mina fina leggings som jag har klippt själv haha :D




PUSS !

Ballerina

Heeeej :)
Jag sitter här i datastolen och ska dricka kaffe nu hmm såhär sent tänker ni? Ja det blev så för att jag hade förberett kaffebryggaren tills i morse men jag hann inte göra kaffet då så det fick bli nu.
Jag har även ätit ballerinakakor som jag fick på mässan som vi va på idag, det va faktiskt roligt.
Det va en företagsmässa där företag ställde ut och grejs så fick man göra en massa tävlingar, gå rut och plocka på sig massa gratissaker, äta kinamat och massa kul !
Jag kom hem med en påse full med saker asså vissa saker som faktiskt är ganska användbara, lipsyl, vattenflaska, pennor och mycket annat.
Apropå kinamaten också ni vet sånna där lådor som dem alltid äter kinamat i på filmer och så sitter man där och tänker "jag vill också äta ur en såndär kartong, vart får man det ?" Och dååå då såg jag att vi skulle få äta ur sånna där kartonger idag med pinnar, då blev jag överlycklig haha ni ska veta hur länge jag har velat det asså fast utan dem där röda kinatecknena men same shit, dock va maten ingen höjdare men det slank ner lika fort som allt gratisgodis och gratisdrinkarna :D hihi ^^

Dock åt jag med gaffel för jag va så jävla hungrig orkade inte sitta och hålla på med pinnar och skit.


Nu blir det kaffe vi hörs i morgon, skulle vilja slänga in ett inlägg innan skolan eftersom jag drar till jobbet direkt efter men jag lovar ingenting ;)
Fast jag måste fixa mitt café på morgonen så maten inte ruttnar.
Får helt enkelt gå upp i tid i morgon ! haha


PEACE ! ♥

School

Hej hopp !
Just nu sitter jag i skolan och vi fick en bajsuppgift som vi ska göra innan vi går till mässan som vi ska gå till, fast det roliga är att den uppgiften fick jag förra veckan och har precis hållt på med det där och är ganska trött på det haha !
Men jag ska väll göra den då men jag fattar inte riktigt hur man ska göra ändå :S
Idag så ska jag gå hem efter skolan bara och chilla on the grill tror jag för att jag tror jag håller på att bli sjuk nämligen hade asont i halsen i förrgår och kunde knappt svälja :/ får se hur det blir med det.
I alla fall så ska jag väll göra den där jäääävla uppgiften nu så jag får det gjort hah ! :D
Sååå vi hörs sen gullungar !

PEACE

Ska ha !

Detta är mina nya skor inom en snart framtid, fast inte gula utan ljusgröna !
Såg sånna när jag och M va i stan och det va som om dem talade till mig att jag bara ska ha dem liksom, you know that feeling ? ;)

Bild lånad från : Junkyard.se

Bajsskitkorv !

Assåååååå ska man behöva gå till Värmdö Bostäders ställe och slå dem på käften personligen eller ?!?!?!?!?
Kommer ni ihåg bilden där det va nästan 30 grader här inne, ja nu är det 20 grader bara och innan det va 30 så va det 16 .....Och nu som sagt så har elementen blivit kalla och varmvattnet är ljummet så det blir verkligen jätteroligt när man fryser eller så för det går ju verkligen och ta ett VARMT bad då !!!!! NOOOOOOOT ! ! ! ! ! ! DÖÖÖÖ ! ! !



Jag bajsar på dem !!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj oj

Nu finns det även en film på Värmdös Fjortisar ifall nån vill kolla om han/hon är med där ;)

Enjoy !


Woop woop

Heej alla goa och glada, igår va jag ute på stan och slira med mina gullisar (skriver inga namn för då finns det risk att jag kanske GLÖMMER nån) tack för det sötisar !
Idag blir det chill on the grill och städning här hemma förhoppningsvis.
Ska försöka tvätta alla sängkläder som ligger i min tvättkorg för den är full med BARA sängkläder haha illa !
Sen ska vi städa hela alltet är det tänkt men it takes two to make it haha och två ska det bli får vänta på Rasmus tills han är redo :D själv är jag aldrig redo men det måste göras så !
Men nu blir det mina älsklingsmackor tror jag Subs med kalkon och ett salladsblad på så jävla gott !! lite te kanske ?
Men nu mackor sen plugga tills jag ska städa ! :D

Tjingeling ! ♥

Im out of here !

Drar mot staden hörs sen pullorna ! ♥

Tråkig mobil ?

Är du som jag och tycker din mobil är tråkig ? Eller du kanske bara vill göra den fin och rolig med massa olika teman och grejer ?
Då tycker jag att du ska gå in på mobile9 och ladda ner, det är helt gratis och sen är det det bara att stoppa in alla filer på rätt ställe via datorn till mobilen, hur enkelt som helst !


Goood luck ! :D

Sicko

Asså sjuka siffror det är på min termometer och dem är sanna också ! :O Shiiiiiiieeeeettt !
Som sagt så ljög jag inte om värmen, sist jag skrev va det 28,8 nu har det stigit måntro och kylan blir bara isigare och isigare !
- 21,4 C° och inomhus 29,8 C°, jaaa jag fryser ju inte här inne längre i alla fall... he he he .....

 


Pitt i pannan !

Heeej !
Jag sitter här och gör mina vanliga rutiner på datorn haha, kom hem från jobbet för ett tag sen och har ätit lite och så.
Just nu här hemma hos mig har värmen vänt helt totalt just nu är det 28,8 grader varmt så vi behöver inte åka utomlands det är lika varmt här hemma haha och inne i badrummet ska vi inte tala om asså ! Så är det någon som inte har råd att åka till värmen är det bara att åka hit :P haha
Värmdö Bostäder kan köra upp nått i sitt jävla arsle för dem är sämst !
I morgon är jag ledig och jag ska skriva min uppsats och frisörhistorien och bla bla.
I Torsdags va det ingen mässa för våran lärare hade sagt fel och jag hade inte tagit med mig någon lunch så jag fick gå till donken (kändes lagom bra) men på Torsdag är det mässa så då slipper jag ta med mig lunch ! :D

Angående min rubrik så skämtar jag ganska mycket på jobbet för att alla är så trötta och dem börjar skratta jättelätt så då så ska dem ha Pytt i panna på lunchen i morgon och då sa jag först Pitt i panna men sen tänkte jag lite och så blev det min chefs namn och pitt i pannan asså typ Cissis pitt i panna (fast chefens namn) hahahahaha asså faaan jag är så tråkig egentligen men det blir ju roligt ;) haha
Any way nu ska jag kolla vidare kanske drar ett inlägg sen eller nått !

Gammal bild.



PZ OUT ! <3

Pappa ♥

Idag så har jag bara tagit lugnt faktiskt, jag har varit uppe hos min söta Pappa och kollat på Melodifestivalen (gillar inte det men för sällskapet liksom) haha och druckit kaffe :)
Blev även en film efter som hette SOS med Stig Helmer haha den va rolig ! :D

I morgon är det jobb för mig som gäller, får se om ens bussen går annars måste jag övertyga pappa om att skjutsa mig och det blir svårt haha ;)


Men nu ska jag göra nått att äta, är skithungrig men vi hörs kanske i morgon innan jag drar till jobbet !

PEACE !!!!

R.I.P ----<-@

Idag så är det väll inte världens bästa stämning men jag klarar mig.


Igår försvann våran värme haha och det bara blev kallare och kallare men den kom tillbaka nu, till och med varmvattnet vart ljummet det va inge roligt alls :P
Idag ska jag bara va hemma och mysa med älskling, vi ska nog bara kolla på film och så :)

I Torsdags då så åkte jag direkt till stan efter skolan och mötte upp Marina vi åt lite sushi och gick runt i affärr och hon handlade lite grejs medans jag gick in i nån slags deprission för att jag inte kunde handla nått haha.
Sen mötte vi upp Sabina, Fia och den underbaraste Emmelie jag känner såklart för att sedan dra ut på äventyr haha kom hem runt ett halv två på natten och slocknade på en gång.
Igår Fredag mådde jag mindre bra haha när jag skulle till skolan men jag klarade mig.
Tack tjejer för den kvällen föresten love you !

Hoppas ni får en trevlig Lördagskväll take care. ♥

Fan asså

Tänkte nyss slå mig till ro och skriva vad jag har haft för mig nu i typ 2 dagar men vissa vet precis hur man förstör och gör en besviken...... Fan asså.......

Achååå duuuu

Asssåååå jag bajsar på den här skiten asså :P
Nu ska jag gå och göra kaffe och äta en vaniljmunk och sen ska jag bara vara glad över att få åka till skolan i morgon och få jobba på Fredag !
Och om Rasmus kunde komma hem så jag kan få myyysa lite !!!!

Angående mina planer också som jag hade så går det bara framåt förmodligen så kommer det ske nästa helg då jag får pengar, fast det är inte så dyrt men jag har inte dem pengarna nu men aja det kommer bli skitnaaaajs !
Ska även förlänga mina naglar nästa helg men jag ska bara göra elevbehandling men dem är bra så och så kostar det bara 350 spänn så det är också naaaajs :D
Så det är lite vad jag ska göra nästa vecka.


Seeyaaa dont wanna be yaa !

Baaaad

Nu ska jag gå och bada lite snabbt sen ska jag gå och handla typ 2 saker haha som behövs väldigt mycket här hemma känns det som, och eftersom jag börjar få pengar lite smått så kan jag handla ;)
Sen ska jag plugga som en griiiiis så jag kanske skriver när jag har pluggat klart (om jag blir klar) haha nää men vi hörs sen babes puss och kram !

Sen så sitter jag och smider på en lite plan jag ska genomföra men som dessvärra får bli en hemlis tills vidare hihi måste ta reda på lite saker först, men jag ska göra det i alla fall och det snart !

Puuuuust

Ojjjjj nu har jag suttit här och fixat och fixat .... den är en grej som stör mig och det är att ingen verkar kunna förklara för mig hur man får sin meny på bloggen enskild liksom för sig själv, jag vill ha sååååå !!!!!!
Aja nu får det va som det är för tillfället orkar inte hålla på mer nu :P
Ska äta nått ... igen haha är hungrig :D
Sen ska jag försöka plugga igen och plugga ännu mer !
Torsdag är det mässa med skolan jippi ska bli kul faktiskt och dem bjuder på lunch så då slipper jag ta med mig :D haha

Sååå hjälp mig nu : Kan någon förklara för mig hur man få menyn på bloggen såhär som på bilden ?!?!?! Sjysta råååå en tvångstanke som jag måste genomföra och nån måste hjälpa mig !

Bild lånad från : sannasrum.blogg.se



Men nu ska jag gå men vi hörs i morgon. PZ OUT ! ♥

Ljuvlig musik

Timbaland feat. Nelly Furtado & SoShy - Morning After Dark


Caféberoende

Hahaha ni vet det där cafét man kan ha på facebook ?
Aah i alla fall så är jag typ helt beroende av det haha det måste vara asfint och bla bla :D
Jag ligger på level 47 haha så jag kör hårt, har gått om alla mina vänner och grannar på min sida i alla fall :)
Men asså jag tycker faktiskt det är kul, är inte lika förtjust i farmville och dem där andra sakerna faktiskt utan det är mitt café jag brinner för !

Här är mitt café ^^ :

Ganska gulligt va ? :D


Stats

Hohohohoho :D
Heeej vad gör ni ?
Jag gör ingenting, jag ska snart gå och laga lite middag till mig själv för Rasmus är inte hemma :)
Sen ska jag plugga gärnet jag har en lite miniuppsats eller vad man ska kalla det att skriva.
Åååh jag måste börja gå ut och gå fast jag tror jag får göra det när jag har fixat till mitt dygn litegrann helt fuckat asså :P hahaha
Det är även nått fel på min statistik vill jag lova den har åkt kana ner till noll och stannat där sen i Lördags asså den visar inte dem dagarna som har varit sen i Lördags heller helt sjukt ? :S
Aja men jag har skickat ett mail om det så vi får se om det funkar snart igen :)
Jag ska även försöka mig på plusikassan här nu och se om det ger mig lite extra caaaash ;);) haha

Min statistik :

 

Kolla liksom är det någon annan som har fått sådär så säg gärna till mig :) Men nu så ska jag gå och laga lite mat i vårat stökiga kök som måste städas men vi hörs sen puddingar ! :D


Vill haaaa !!!!

Någon som vill sponsra mig med ett gymkort ! ! ?? Kom igeeeeeen dååååå ! :D
Jag går av på mitten snart av smärta ! :P hahahha :D

Existenz

Hahahaha jag måste tipsa om en sida som heter Existenz ← klicka på länken och ni kommer få se massa roligt !!!
Jag varnar dock folk som är känsliga också för äckliga saker för det finns en hel del fast även en hel del roliga saker också.
Jag fastnade där ett bra tag igår kan jag ju säga haha och fick mig ett gott skratt innan jag skulle sova.

Den här bilden hittade jag igår och den va jävligt rolig när jag va trött hhaha, asså seriöst vilken normal människa har byxorna sådär om jag får fråga ?!?! Hahahaha xD xD xD xD hahaha

Bild lånad från: Existenz

Jag sitter här.....

Med täcket runt mig och spanar runt lite, jaag ska snart gå och göra nått att äta och skälvklart så vaknade jag inte världstisigt heller.... hmm.
Asså jag måste hitta nått att göra Måndagar-Onsdagar som jag kan göra OCH plugga samtidigt... hm något förslag ?
För allt mitt jobb och det hamnade liksom i en ända klump Skola Torsdag och Fredag Jobba Fredag och Söndag Sen inte göra nånting liksom man hör syrsorna tills Rasmus kommer hem :P haha
Nu har min mamma sagt att jag ska ut och gå men det är så svårt när jag inte blir peppad plus att det är inge roligt att gå här uta i Gurra .. blää... meeen ... ÅÅÅÅÅHHH jag vill ha ett gymkort nere på badet så jag kan gymma och simma för jag behöver verkligen det för min nacke och mina axlar nu när jag jobbar och går frisör, jag känner verkligen att det inte börjar gå mot nått bättre i min kropp om jag säger så.
Det känns som om jag kommer falla sönder typ när som helst såå ett gymkort vore bra faktiskt, ska försöka spara till ett. Fast jag ska börja med att köpa Voltaren för det hjälper på mig :)
Fast jag har en grej till som jag ska spara pengar till som inte är så dyrt som jag måste göra känner jag och det är nagelförlägning, jag är så mån om mina naglar och målar dem Hela tiden och fixar och donar så dem ska vara långa men jag orkar inte hålla på hela tiden med det så då är det lika bra med en förlägning så jag slipper tänka på det liksom och så behöver jag inte vara rädd att dem ska gå av på jobbet :D Kanoers ! ! :D
Ååh shit asså kan knappt böja ner huvvet ..... Aj...

Nu så ska jag dricka en Actimel (Sanna det borde du också göra!) och äta nånting sen kommer Rasmus hem och ska kräva en massa saker av mig :P haha

Aja vi hörs sen mina små kycklingar !

Snyft :( & Yeeey !

Jag har ju börjat jobba som ni vet men nu är det så att jag jobbar på varje Fredag och Söndag och slutar 21:00 och vet ni då ..... då missar jag ju En annan del av Köping och min älskling Tobbe !! :(
Det är så jääävla tråkigt... får kolla på datan men det är inte samma sak :(

Ååhh min älskade Tobbe jag e lessen att jag inte kan kolla på Dig på Söndagar :(
Hmmmm aja det löser sig väll på nått sätt hoppas jag.

Och när vi ändå pratar om TVprogram (eller jag pratar) sååå börjar ju Desperate Housewifes och det programmet är ju bara det bästa som finns asså !
Men det är ju på Tisdagar så det är juuuu lugnan med det liksom :D
Äääähhhmmm ...
Sista avsnittet va ju så jävla spännande asså ! Någon som håller med och älskar det programmet också ??? :D:D

LOVE TO YOU ALL !

Det där ruset . . . .

Lill Lindfors - Rus



När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och vart så blyga
vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!


Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.


[Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.]

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

KUKBOOK !

VAAA FAAAAAN KOMMMER JAG INTE IN PÅ FACEBOOK FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR ?!???!?!!??!!?!??!!!?!?!??!!?!?!?!??
JÄÄÄÄÄVLA FITTSKIIIIIITTTT !!!!!!!!!!!!

A great day

Tjuuuuuu !
Idaag så har jag jobbat och jag har världens bästaste jobb !
Har även skrivit papper och skit så det är najs.
Läste mitt horoskop och det stog att jag hade lycka med pengar och att min ekonomi har blivit bättre och det stämmer ju faktiskt :D
Det känns som att allt börjar klättra uppåt för min del för jag har ju även ett jobb till sommaren nu så då slipper jag oroa mig för det också känns så bra.
Idag då är det alla hjärtansdag och jag har jobbat, fick en chokladask av Pappa och Karin.
Kom hem typ halv tio, har kollat lite på film och såååå, snart ska jag bara mysa med min älskling och jag ska få massage och grejer hihi myyys ^^
Hoppas ni har haft en mysig alla hjärtansdag i alla fall ??

I morgon ska jag plugga och så ska jag släpa mig ut för att gå som jag ska göra nu i 3 veckor tills mamma kommer tillbaka då ska vi ju anmäla oss till vårruset om ni kommer ihåg ?
Det ska bli kul.

Såå nu ska jag bara kolla mina dagsrutiner här på denna dumburk sen så ska jag mysa gärnet !


Hörs i morgon Puss puss !

Horunge !

Jag är inte så glad just nu, jag har ont i nacka samt axlar, Rasmus sover i heeela soffan, jag har ont i huvvet och jag har hittat lite upprörande saker så bajsa på min fis !

Har varit och bowlat det va kul thanks girls !
Bilder på det kommer väll nån gång.


Jag ska jobba i morgon, sköööönt och få komma ur den här jävla hålan bajsar på den !



Hej då nu ska jag gå.

@ Nacka

Hej alla söta människor !
Jag sitter hemma hos min söta Sannis och ska dricka kaffe, äta en bulle och snackar massa gamla minnen :D
Älskar att snacka massa gamla minnen det är sååå kul ! :D
Ialla fall så va vi i Forum först och åt lite och Sanna köpte en kavaj :)

Ikväll så blir det bowling med lite folk det ska bli kul men jag hoppas inte att det är en sån som man måste skriva själv då DÖÖÖÖÖR jag hahah orkar inte !!! :P
Men förhoppningsvis är det inte det :D

Vad gör niii dåå ???





Aja men vi hörs när jag kommer hem :)
Puss Puss !


PEACE

OUT IM LEAVING !

@ Home

Heeej alliihoooppppaaaaa !!!!
Kom nyss hem från jobbet vaaaa !
Sjystaste jobbet en människa kan ha asså, vet ni jag tycker det är KUL att gå till jobbet haha hur ofta händer det liksom ?? :O
Har även gjort en till frisyr idag till mässan på Torsdag :D
Jag är inte så trött faktiskt.

På Söndag så hade pappa planerat att grilla (jaa han har fått nån fixering i att grilla på vintern) meen nu så ska jag jobba på Söndag så då går det inte tyvärr men det är inte hela världen får mysa lite när jag kommer hem istället :)
I morgon så har jag lite planer måste bara höra med girlsen lite dubbelcheck sådär men det blir kul ! :D

Nu ska jag kika runt lite kanske skriver sen !


Jag just nu.



Puss Puss !

BOOOOOJAAAAAAHHH !!!!!!!

FUUUUUCKEEEEERRRSSS !!!!!!!!!!





PÖÖÖÖÖÖIIIIJJJJSSSSS !!!!!!

Muuusicaaa !

Rihanna - Hard


Photoshop

Jaaa nu jävla börjar jag lära mig ett och annat i photoshop faktiskt ! :D
Det är såååå kul och göra sig själv snyggare än vad man är (kissie) hahah men jag gör inte det på varje bild så jag får faktiskt :P

Här en bild som jag har gjort mig snygg på :)

Pupupupupuuuuudddiiiiing !!! ;);)




Homeeeeiiiiieee :P

Hej hopp pillesnopp bal bla bla !!!!
Jaag kom hem nyss från skolan yaaaooooo och det gick bra gjorde föruppbyggnad eller va det heter på min docka :P Sen gjorde jag en fin frisyr för vi har en mässa nästa Torsdag där dockorna ska stå så då måste dem va fina ;)
Jag fick VG på en uppgift som jag har gjort också haha inte likt mig börjar nog bli sjuk ? :S
Nu ska jag göra nått att äta om det finns nått ? Nudlar som vanligt kanske :P

Me today :)


PZ OOOOOOUUUUTTTTT ! ! !

Pluuggggggg

Har pluggat heeeela långa dagen !!!
Så nu ska jag bada för att sen gå och lägga mig.
Skola i morgon och kanske träffa min homie ;)

PZ OUT !

Vi har alla ett barn i oss oavsett ålder

Därför ska jag visa mitt barn i mig och vilken stor fantasi den har och skriva ett väldigt intelligent inlägg.

J HRUGH BJIOFJ59 U95 IOJ OIJ990456A´+4906 0+4569034 0349 ÅA34900A49 74057 
y J HRUGH BJIOFJ59 U95 IOJ OIJ990456A´+4906 0+4569034 0349 ÅA34900A49 74057 
559U590 590U90509!¤!¤!%¤&//%(&/()&)()(/e %/ %&/ & && (/& 6868YU3A05UY 390 YRGHDIFG LFDHG JHGWKH Ö8UEIO USI UISE UHh huhguiy 8989yuhuihuhuhuhuh9u9009uyt78 tydstrspiOIOPiopOPOPUpouP9pu9Pp9m9mupuOMPmpo v7VUIH489 Y4 0 #¤ #¤% #¤ &#rf gw¤r ws fs f¤ 43 4 4 ¤ ¤#s fdS SDFSGJ HRUGH BJIOFJ59 U95 IOJ OIJ990456A´+4906 0+4569034 0349 ÅA34900A49 74057 
559U590 590U90509!¤!¤!%¤&//%(&/()&)()(/e %/ %&/ & && (/& 6868YU3A05UY 390 YRGHDIFG LFDHG JHGWKH Ö8UEIO USI UISE UHh huhguiy 8989yuhuihuhuhuhuh9u9009uyt78 tydstrspiOIOPiopOPOPUpouP9pu9Pp9m9mupuOMPmpo v7VUIH489 Y4 0 #¤ #¤% #¤ &#rf gw¤r ws fs f¤ 43 4 4 ¤ ¤#s fdS SDFSGJ HRUGH BJIOFJ59 U95 IOJ OIJ990456A´+4906 0+4569034 0349 ÅA34900A49 74057 
559U590 590U90509!¤!¤!%¤&//%(&/()&)()(/e %/ %&/ & && (/& 6868YU3A05UY 390 YRGHDIFG LFDHG JHGWKH Ö8UEIO USI UISE UHh huhguiy 8989yuhuihuhuhuhuh9u9009uyt78 tydstrspiOIOPiopOPOPhthth th trh trh tr
trh tr hrsth rth ae4y 56 y6
y56y 65y 65UpouP9pu9Pp9m9mupuOMPmpo v7VUIH489 Y4 0 #¤ #¤% #¤ &#rf gw¤r ws fs f¤ 43 4 4 ¤ ¤#s fdS SDFSGJ HRUGH BJIOFJ59 U95 Isr hrt srth trh srthj auie45y ta3578tya783yta7ieytse7iawb83t8trseugtraw76traw76trgyutu76 cgfnhxdfnmhjxdfmdfgmtui OJ OIJ990456A´+4906 0+4569034 0349 ÅA34900A49 74057 
559U590 590U90509!¤!¤!%¤&//%(&/()&)()(/e %/ %&/ & && (/& 6868YU3A05UY 390 YRGHDIFG LFDHG JHGWKH Ö8UEIO USI UISE UHh huhguiy 8989yuhuihuhuhuhuh9u9009uyt78 tydstrspiOIOPiopOPOPUpouP9pu9Pp9m9mupuOMPmpo v7VUIH489 Y4 0 #¤ #¤% #¤ &#rf gw¤r ws fs f¤ 43 4 4 ¤ ¤#s fdS SDFSG
559U590 590U90509!¤!¤!%¤&//%(&/()&)()(/e %/ %&/ & && (/& 6868YU3A05UY 390 YRGHDIFG LFDHG JHGWKH Ö8UEIO USI UISE UHh huhguiy 8989yuhuihuhuhuhuh9u9009uyt78 tydstrspiOIOPiopOPOPUpouP9pu9Pp9m9mupuOMPmpo v7VUIH489 Y4 0 #¤ #¤% #¤ &#rf gw¤r ws fs f¤ 43 4 4 ¤ ¤#s fdS SDFSG !

Sådärja nu har jag fått ut alla mina aggritioner också för en person som jag HATAR som är den äckligaste människan i hela världen !!!!!
Är det svårt att byta byxor eller ?!?!?!??!?!!?!?!??!?!?!


Sååååå God natt alla söta människor hoppas att ni inte blev allt för upprörda. ♥

Valentines Day ♥

Vaaaad ska ni göra på Alla hjärtansdag ?
Jag har faktiskt inte bestämt någon, jag lär ju antagligen vara med min gulliga älskling men VAD vi ska göra har jag ingen aning om faktiskt.
Hoppas han överraskar mig med nått hihi ^^
Eller så kanske vi bara är hemma och myser i soffan och så jag menar den här dagen är ju varje år liksom man har många gånger kvar på sig att göra den till något bra ! :D



HJÄRTA !

Huuungrig !!

Jag är hungrig som en griiiiis...
Har suttit här och fixat lite, tänkt att jag skulle ut och gå men jag mår inte så bra har asont i magen :S har ingen aning om vad det är !
Jag ska i alla fall plugga efter jag har ätit så jag gör någon nytta i alla fall :P

Funderade även på att öppna ett sparkonto och lägga undan en hundring eller två nu varje månad, någon som vet hur man öppnar ett sådant ?
Vill liksom spara så att man har ifall det skulle krisa liksom (vilket det redan gör) men ändå eller kanske göra något roligt för dem eller så vem vet ;)
Jag samlar fortfarande på dem nya kronorna också btw och just nu så har jag 41 st och dem ska EJ användas även om jag inte har några pengar ! :P



Ska gå nu men vi hörs sen puss puss !

Pippi långstrump !




Här var det hoppsan hejsan,
här ska du se på mejsan.
Kan å kan du gissa,
kan du gissa vem jag är?
Vill å vill du veta
vad en sån som jag kan heta?
Strunta i att fråga
för jag säger som det är.

Här kommer Pippi Långstrump,
tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa
Här kommer Pippi Långstrump,
ja, här kommer faktisk jag.

Har du sett min apa,
min fina söta lilla apa.
Har du sett Herr Nilson,
ja han heter faktisk så.
Har du sett min villa,
min Villa Villekullavilla
Vill å vill du veta,
varför villan heter så ?

Jo, för där bor ju Pippi Långstrump
tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa
där bor ju Pippi Långstrump,
ja, där bor faktisk jag.

Det är inte illa,
jag har apa häst och villa,
En kappsäck full med pengar
är det också bra att ha.
Kom nu, alla vänner,
varenda kotte som jag känner,
Nu ska vi leva loppan,
Tjolahej tjolahoppsan-sa

Här kommer Pippi Långstrump,
tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa
Här kommer Pippi Långstrump,
ja, här kommer faktisk jag.

Moshi moshi

haha hej hej hej hej och åter hej !
Emma är dum och tar hem killbesök istället för mig ahah :P
Och jag har glömt bort att jag ska springa så det får jag sätta igång med direkt i morgon för nu börjar det bli mörkt och jag har inte ätit nått än sååååå plus att jag måste plugga en massa också !
Jag pratar i gåtor just nu känner jag, detta inlägget kan blir lite rörigt... om jag ens ska skriva nått mer ?
Jaag har sovit med flätor inatt också för mitt hår va så jävla tovigt och jag orkade inte ha det ännu mer tovigt så flätor blev det ! :D

Vad ska ni göra idag då, jag ska i alla fall äta nu men vi hörs sen !

PZZZZZ !

Mina guppar

JUSTE ! OCH HÖR SEN !
MIIIIIIINAAAAAA GUPPPPPPPAAAARR !!!!!!!!!!

Richard Kruspe Bernstein är så jävla snygg, kolla när han spelar på gitarren i videon... Oooooohhh mmmm mumms !




Rammstein - Sonne
(bästa videon ever)


Sööööötaaa

Hahahaha älskar min bakgrund jag hittade alldeles nyss, pruttande små vita saker ! :D hahahaha gullegullgull !

Hey how lets go !

Assssssåååå jag har lite tråkigt här, eller väldigt roligt med camen ni får tolka hur ni vill ! :D











Hahah jag bjussar på, man kan juh inte alltid se bra ut liksom !
PZ CYA !

Klicka på länken !

Bloggtrafik.se

- Vill du ha flera läsare, hederligt och gratis ?
Klicka på min länk i så fall sen är det bara att köra ! :D


PUSSSS

Återfall

Hej alla goa och glada människor !
Jag kom precis hem från min provjobbning som jag hade på Resturang Återfall hahaha oj jag menade Återvall :P
Dem skojjar där och säger så för att den stackars Resturangen bara går runt till massa, nog om det.
Jag ska tillbaka dit på Fredag och jobba, såååå jag har i stort sett fått ett jobb :D
Jag är såååååå himla glad faktiskt då har jag nått att pyssla med i alla fall !
Ikväll blir det bara myyys det är ju Söndag trots allt liskom och Rasmus ska upp tidigt i morgon så det är chill och the grill...

I morgon då .. jag ska bara plugga fett asså har mycket att göra .. eller mycket och mycket men jag har ju att göra liksom och det ska bli gjort !

Hörs babes ♥

Disguised

This is how i look yesterday.
Jag va fett rock.
På den andra bilden är det mina fina emoleggings som jag cutta sönder (hade tre par på mig) och mitt nitskärp ;)



Seeyaaa dont wanna be yaaa !!!!

Skallebang !

Hahahah idag är jag bakis :P eller jag har varit, hade såå sjuuuuuukt ont i huvvet i morse så jag inte visste vart jag skulle ta vägen asså :P haha
I alla fall så hade jag jätteroligt igår det tackar jag för !
Äääähmmm..... Jag orkar inte berätta så mycket men jag va på fest helt enkelt och den va lyckad så kan jag säga och attt jag kom hem tjugo över tre sen får ni tänka ut resten själv !


Idag har jag inte gjort nånting bara haft ont i huvvet haha och ätit min jävla bulgur som är så goood :D
Jag är inte på skrivhumör så det här får räcka tills nästa gång :D

Puss puss sötnosar.

Me and sis <3


Min syster har världens längsta tunga btw :P






Ååååååååååh !!!!!

Blir sååå trött på blogg.se det funkar aldrig som det ska nu förtiden jag kom inte in fören nu liksom ..... :/

Idag har jag varit i skolan, hade prov, det gick skitbra ! :D (tror jag kändes så)
Efter det så åkte vi till Skuru skolan för att informera alla nior där om vårat Gymnasium och jag säger då det, det va den värsta skolan jag varit på !
Vilka jävla skitungar det va där asså, man skämdes ju för fan även om man inte har nån unge där eller nånting ! USCH ! BLÄÄÄÄ ! SKITUNGAR !

I alla fall sen när vi kom tillbaka till skolan så gjorde jag folieslingor och det gick också bra för att vara första gången !
Såå snart kan ni komma till mig och göra folieslingor !
Vi fick även våran beställning idag på massa saker som vi hade beställt, bland annat killdockhuvven med skägg för det ska vi lära oss att klippa :D
Sen massa hårprodukter, stol, sånna där rullande lådor och speglar och grejer.

Lite minijulafton :D
Hahaha fick även en härlig ide av att göra undercutt på mig själv haha är så jävla trött på mitt hår och min frisyr och undercutt syns ju inte om man släpper ner håret liksom så vad är grejen.. men det vart tvärnej från Rasmus sida så det fick jag inte göra haha, får hitta nån jävla grym frisyr som jag ska göra i alla fall.... jag MÅSTE !



I morgon så blir det mer skola, ska även åka hem till mig igen.... saknar min lilla älskling där hemma :) ♥


Men nu ska jag gå men kanske skriver mer sen :) Puss Puss !

Ännu mer snö !

Herregud det bara kommer mer och mer snö här nu haha hääärligt ! :D
Nu ska jag gå till mitt rum och plugga ... har däremot tappat bort ett papper tror jag för jag hittar det inte :S
Tror jag måste ha det faktiskt !

Men men vi hörs i morgon alla söta sov gott.

Miss miss

Heeej, jag är hemma hos mig nu i Gurra men ska snart bege mig hemåt till mamma igen för jag ska vara där till på Fredag ;)
Däremot så har jag suttit här och fixat och fixat för jag saknade min vanliga blogg lite haha kan inte ha samma skit för länge det funkar inte !
Men nu så ska jag sluta fixa och börja packa lite grejer sen måste jag plugga gärnet för jag har prov i morgon !
Aja vi hörs sen gott folk !

 

PEACE !


Haha !

Hahaha jäävlar vad hon ser ut asså (kissie), någon som fortfarande tycker att hon är snygg ????? :O
Fast ganska "starkt" av henne att visa sig såhär eftersom hon alltid har smink eller photoshopat alla bilder ! hö hö hö hö !

Bild lånad från : Nyheter24.se
Gå in här för att se en väldigt exlusiv intervju med henne ;) : http://www.nyheter24.se/noje/operationkissie/287600-se-exklusiv-videointervju-med-kissie

Pudding ;)

Vinnande paret

Jackie och Patrick. Inga kommentarer.

Vad säger ni ?



Bild lånad av Jackies blogg : http://www.nattstad.se/JackieFerm


Nu får det va så

Jupp nu har jag klippt lugg, men såklart inte en såndär lugg som jag ville ha utan en fjuttig liten snelugg, jag va helt enkelt för feg för att klippa lugg haha men men sånt är livet.

Såhär blev det :


Hurtbulle 2

Idag har jag varit hurtbulle gånger 2 har varit ute och gått i drygt en timme igen och sedan sprang jag den sista biten hem :)
Känner mig riktigt duktig faktiskt :D
I morgon ska jag bege mig mot centrumet för att fika och hämta lite nya kläder hemifrån eftersom att jag är hemma hos mamma.
Öööh jag saknar min bulgur litegrann faktiskt som jag har där hemma också så jävla god :D
Men i morgon funderar jag på att äta lite qinoua för att det finns det här hemma hoppas bara jag hittar ett bra sätt att tillaga det på ? :S

Any way nu ska jag fortsätta att kolla på Paradise Hotel och hejjar på Erika och Kristoffer här nu !

Puss Puss !

FIIINAAAAAAAAAAL !!!!!!!!!!!!!!!

KRISTOFFER OCH ERIKA KOM IGEN NUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Dilemma !!!!!

Okeeej nu har jag värsta dilemmat !!!!!
Bangs .... jaa ska jag skaffa lugg eller inte jag har ett sånt sug efter det men jag vågar typ inte och jag försöker intala mig att det bara är hår !
Hur FAN lyckades jag våga klippa bort mitt megalånga hår förut till tuppkam???? :O
Om jag ändå vågade nu också... vad ska jag göra !!!????? :P

Jag vill ha en såndär spikrak lugg i så fall.



HJÄLP MIG ! ! !

Have to have !

HAVE2HAVE.SE...... (fortfarande REA) Jag bara äääälskar skor.
Vart riktigt förtjust i dem här silvriga skorna av någon anledning riktigt coola !






Med detta inlägg säger jag God Natt nu ska jag försöka sova lite så jag inte sover bort hela dagen i morgon.
Ska även ut och gå i morgon också, nu har det börjar... varje dag ska det gå's i en timme !


Natti Natti ♥

Paradise Hotel ♥

Snart är det dags.
Fast vem ska man heja på nu då när inte Cimon är med ..... Hmmm tror att jag hejjar på Greta faktiskt, kille vet jag inte.
Fast jag börjar tycka att Pontus är riktigt cool pga hans konstiga beteende haha så rolig att titta på !

Snygg !


Hurtbulle

Heej hej :)
Idag så har jag bara varit hemma fast vet ni jag har varit ute och gått i rak takt i dag i drygt en timme visst är jag duktig ? :D
Idag va det varmt ute bara en minusgrad så det varmt lite svettigt haha :D men det är det värt juuu :D
Öööh sen har jag även pluggat lite på frisörgrejset för jag har nämligen prov på Torsdag hoppas att det går bra.
Idag är det Måndag och vad betyder det ????

PARADISE HOTEL ! ! ! ! !
Det blir bara mer spännande för varje gång asså !
I morgon är det final också så ikväll kommer det nog hända en massa spännande saker :D




Vi hööörs sen PEACE  !

Haha !

Hahah titt uuut !








Ta hand om dem mindre

Jag och syster ♥



RSS 2.0